JH Auto

Autoforhandler og autoværksted i Næstved

Autoforhandler og autoværksted i Næstved

JH Auto er din servicemekaniker i Næstved. Vi er kendt for god service, lave priser og kvalitetshåndværk. Vi tilbyder alt inden for reparation af biler, serviceeftersyn, forsikringsskader, salg af reservedele, dæk og fælge til personbiler og varevogne mm. Vi tilbyder desuden køb og salg af brugte biler.

Vi gør altid vores bedste for at give dig et godt tilbud. I JH Auto & Service er vi blandt andet eksperter i at gøre din bil klar til de forskellige årstider; det gør vi bl.a. ved at skifte dæk – vi er leveringsdygtige i alle typer dæk: Sommerdæk, vinterdæk og helårsdæk. Vi hjælper også gerne med at montere anhængertræk til campingferien eller til hverdagsbrug.

Vores vigtigste målsætning er, at vores kunder skal være tilfredse med servicen, hver gang de har været på besøg hos os. Både når det drejer sig om bilhandel, og når bilen har været på værksted.

Kom ind og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din bils næste værkstedsbesøg – kig forbi Gallemarksvej 50, 4700 Næstved for et godt tilbud, og en snak over en kop kaffe. Vi garanterer god, professionel service og en lav timepris.

Indlægs forfatter: @dmin