Sallingboe-logo

Sallingboe ApS

Sallingboe ApS

Har du brug for vedligholdelse og rengøring af din ejendom?

Sallingboe er en rutineret rengørings- og ejendomsservicevirksomhed. Vi har rengjort og serviceret ejendomme i 20 år. Sallingboe har beliggenhed i Herlev, hvorfra vi løser opgaver på vegne af kunder på hele Sjælland.

Vores virksomhed er ressourcestærk, da vi har et hold af flere dygtige ansatte. Vi kan således håndtere de fleste opgaver for både privatpersoner og virksomheder inden for vores fag.

Vi kan hjælpe med rengøring af alle slags lokaler såsom autoværksteder, cateringlokaler og industrikøkkener. Sallingboe hjælper også med ejendomsservice såsom viceværtopgaver, haveservice samt vinduespolering. Kan Sallingboe også gøre en forskel for dig?.

Ring til os og få et uforpligtende tilbud

Vores tilgang er kendetegnet ved at sætte kunderne i højsædet, da vi som samarbejdspartner tilbyder en løsning ud fra dine behov. Og på den måde håndterer de problemstillinger du som virksomhed eller privat står ansigt til ansigt med.

Sallingboe tilbyder således en fleksibel løsning, hvor du selv bestemmer, hvilke udfordringer, du ønsker vores hjælp til.

Ring til os i dag, hvis du vil vide mere om priserne og månedsaftalerne for en unik løsning.

Sallingboe ApS
Ellekær 8
2730 Herlev
50101714

Indlægs forfatter: @dmin